Αποστολή

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

 

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι σύμφωνες με τους όρους παράδοσης των καταστημάτων courier Speedex & ΕΛ.ΤΑ. Courier. Ο χρόνος παράδοσης διαρκεί από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες*, (ενδεχόμενα αυτό να μην ισχύσει για δυσπρόσιτες περιοχές ή σε περίπτωση ακραίων συνθηκών).

 

Προσοχή: 
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας παραγγελίας του site, είτε τηλεφωνικώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μέχρι τις 15:00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μετά τις 15:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και των αργιών, αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

Προσοχή:
-Οι συνεργαζόμενες με το panora.gr εταιρίες courier είναι η Speedex & η ΕΛ.ΤΑ. Courier.
-Οι παραδόσεις των παραγγελιών από τις εταιρίες courier πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή -εκτός αργιών- 08:30-16:30, αναλόγως του πρακτορείου που εξυπηρετεί την εκάστοτε περιοχή.
-Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα της εταιρίας courier, εφόσον αυτό αναφερθεί σαφώς στο πλαίσιο “Παρατηρήσεις” κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Ενημέρωση: μέσω των ηλεκτρονικών σελίδων της Speedex (www.speedex.gr) και της ΕΛ.ΤΑ. Courier (www.elta-courier.gr) μπορείτε να ενημερωθείτε: 1) για το κατάστημα courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας, επιλέγοντάς την στον χάρτη (www.speedex.gr/content) σε περίπτωση αποστολής με Speedex και εισάγωντας τον Τ.Κ. σας (www.elta-courier.gr/network) σε περίπτωση αποστολής με την ΕΛ.ΤΑ. Courier και 2) για την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας (www.speedex.gr/isapohi.asp?voucher_code) σε περίπτωση αποστολής με Speedex και (www.elta-courier.gr/search) σε περίπτωση αποστολής με την ΕΛ.ΤΑ. Courier, πληκτρολογώντας τον κωδικό αποστολής, τον οποίο λαμβάνεται από εμάς με sms στο κινητό σας κατά την παράδοση της παραγγελίας στην courier που επιλέξατε.

*(οι ημέρες αλλά και οι ώρες αποστολής και παράδοσης αναφέρονται πάντα με κάθε επιφύλαξη)

 

Έξοδα Αποστολής:

 

Speedex:

Δέμα μέχρι 1 kg                                 € 1,75

Δέμα από 1 έως 3 kg                          € 2,50

Κάθε επιπλέον kg                               € 0,55

*Επιπλέον επιβάρυνση € 0,70 για απομακρυσμένες από κατάστημα Speedex περιοχές (σύμφωνα με τον Τ.Κ.*)

ΕΛ.ΤΑ. Courier:

Δέμα μέχρι 2 kg                                € 2,50

Κάθε επιπλέον kg                              € 0,65


Επιπλέον Υπηρεσίες:

Αντικαταβολή                                 € 1,98
Παράδοση Σαββάτου                        € 2,29 (Speedex) & € 3,72 (ΕΛ.ΤΑ. Courier)
Παράδοση προκαθορισμένη ώρα        € 2,48 (διατίθεται μόνο από την ΕΛ.ΤΑ.Courier) (σε χρονικό πλαίσιο 2 ωρών)
Προσπάθεια 3ης παράδοσης              € 3,72 (διατίθεται μόνο από την ΕΛ.ΤΑ.Courier)

*Προσοχη: εάν η περιοχή σας διαθέτει νέο Τ.Κ. (που δεν λήγει σε -00 δηλαδή), παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτόν και όχι τον παλιό.